Didirikeun taun 2018, Guangzhou Jinfuya Kosmétik Co., Ltd, tempatna di Guangzhou, kalayan daérah pabrik langkung ti 20.000 méter pasagi, Jinfuya mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi ngahijikeun panilitian, ngarancang, manufaktur kalayan penjualan. Kisaran bisnis kami kalebet: Lip makeup: lipstik, lip gloss, lip palm, Face: foundation, concealer, remover, longgar bubuk, setting spray, Eye: eyeshadow, eyeliner, maskara sareng produk relatif anu sanés.

maca deui
tingali sadayana