Tentang Kami

Guangzhou Jinfuya Kosmétik Co, Ltd, mangrupikeun produsen profesional di Cina kalayan mangtaun-taun pangalaman dina kosmétik OEM sareng ODM sareng perdagangan internasional, Tempatna di Li wan Plaza, Guangzhou, Cina. Ti saprak 2018, kami parantos ngadegkeun jasa kosmétik one-stop lengkep, kalebet nyayogikeun jasa OEM ODM, nyusun kamekaran, konsultasi pamasaran merek kosmétik pikeun ngabantosan adat gampang gaduh sareng ngoperasikeun mérekna nyalira. Kami salawasna nuturkeun nilaina kualitas heula, kerjasama win-win salaku konci kami pikeun kasuksesan perusahaan.

Produk kami utamina kalebet bayangan soca, pondasi, lipstik, panyumput, blushes, Makeup Primer, bubuk wajah, mascaras, eyeliners, setting sprays, sérum pertumbuhan bulu mata, sprays pertumbuhan rambut sareng makeup kosmetik sareng produk perawatan kulit.

Bengkel Produksi

Kami parantos gaduh pabrik modéren anu ngaliput daérah 20000 méter pasagi kalayan fasilitas modéren, bengkel produksi kami didesain sareng diwangun sacara ketat saluyu sareng standar GMPC. Kami gaduh Kelas bersih steril otomatis 100.000 kamar bersih pikeun bahan cocog sareng kosmétik sareng ngeusian sareng aya Sistem Kontrol Produksi Cerdas. Lokakarya produksi kami dilengkepan ku sistem pendingin hawa sentral anu maju sareng alat-alat eksperimen sareng inspeksi Impor. Kami gaduh standar operasi kelas dunya, unggal produk tunggal tiasa dilacak ngalangkungan sistem pikeun ngajamin stabilitas produk sareng kaamanan. 

15 jalur produksi kalayan susunan anu fleksibel pikeun mastikeun waktos pangiriman. Tim profesional kami kalebet desain grafis, bungkus Logo, penjualan diwangun pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa OEM sareng ODM kalebet jasa label swasta, jasa percetakan logo anu disayogikeun sareng jasa logistik. Kitu ogé jasa pamasaran mérek.

Sadaya produk urang saluyu sareng standar kualitas internasional sareng diapresiasi pisan dina sababaraha pasar anu béda di panjuru dunya kaasup AS, Amérika Kidul, Kanada, Inggris, Jérman, Perancis, Walanda, Rusia, Jepang, Australia, Vietnam, Filipina, sareng anu sanés langkung ti 50 nagara.

Kami ngabagéakeun kalayan mesen pesenan sidang alit pikeun pasangan énggal sareng ngarepkeun netepkeun hubungan bisnis anu suksés kalayan jalma di sakumna dunya sareng tuwuh babarengan dina waktos anu caket. 

Gudang