Makeup Alis

  • OEM Automatic Eyebrow Pencil Smooth Mineral Natural Looking 3 color Brow Pencil with Brush

    OEM Otomatis Alis Pensil Lemes Mineral Alami Ningali 3 warna Pensil Brow sareng Sikat

    Naha Urang Peryogi pensil alis? Alis mangrupikeun daérah buuk pondok di luhur soca anu nuturkeun bentuk margin handap tina alis alis tina sababaraha mamalia. Fungsi utami nyaéta nyegah peluh, cai, sareng puing-puing sanésna murag tina stop kontak panon, tapi éta ogé penting pikeun komunikasi manusa sareng éksprési wajah. Biasa pikeun jalma pikeun ngarobih alis ku cara ngaleupaskeun rambut sareng makeup. Anjeun peryogi patlot upami anjeun hoyong ngajantenkeun halis anjeun, isi ...