FAQs

FAQjuan
Q1: Dupi anjeun nyayogikeun conto sateuacan mesen sajumlah ageung?

A1: Leres, kami gaduh sampel anu sayogi pikeun dikintun kaluar sakedap kanggo klien pikeun mariksa kualitas

Q2: Naha anjeun tiasa ngadamel mérek kuring upami kuring gaduh desain kuring nyalira?

A2: Leres, kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa paket anu dikustomisasi, punten ngobrolkeun langkung rinci sareng kami.

Q3: Iraha anjeun tiasa ngirimkeun pesenan kuring upami kuring réngsé mayar?

A3: Kami tiasa ngirim anjeun langsung upami urang gaduh barang dina bekel.

Q4: Naon MOQ anjeun (jumlah minimum) pikeun produk mérek?

A4: MOQ dumasar kana urutan sareng pilihan bungkusan anu béda. Éta tiasa disawalakeun, Punten kontak kami pikeun langkung jelasna.

Q5: Naha anjeun pabrik?

A5: Leres, kami ngahususkeun bidang kosmétik sareng perawatan kulit salami mangtaun-taun, Wilujeng sumping ka pabrik urang.

Q6: Naon Artos anjeun dagang?

A6: Kami ngalakukeun bisnis internasional ku RMB / USD / HKD / EURO / POUND.

Hoyong damel sareng urang?