Foundation tanpa cair matte Liquid bébas minyak Liputan lengkep 20ml yayasan makeup awét sareng SPF15

Pedaran pondok:

Naon Éta?
Yayasan Liquid matte Flawless J203 sinyalna lengkep, beurat enteng, fitur dina formula bebas minyak tibatan campuran alami kana kulit pikeun bérés semi-matte éndah anu salamina sadidinten, Éta Ngabantosan menerkeun tékstur kulit henteu rata sareng urang gaduh 40 nuansa , sampurna cocog sareng ampir sadaya jinis kulit.


Detil Produk

Naon Éta?
Yayasan Liquid matte Flawless J203 sinyalna lengkep, beurat enteng, fitur dina formula bebas minyak tibatan campuran alami kana kulit pikeun bérés semi-matte éndah anu salamina sadidinten, Éta Ngabantosan menerkeun tékstur kulit henteu rata sareng urang gaduh 40 nuansa , sampurna cocog sareng ampir sadaya jinis kulit.

2

 

Barang NO J203
Merek Jinfuya atanapi Ngadamel Merk sorangan
Tékstur Matte finish, sinyalna lengkep, Lemes, awét, Waterproof, Flawless finish. Ringan, Formula Tanpa Minyak , Kalayan SPF15
Cocog pikeun Langkung ti 40 warna biasana tiasa cocog sareng sadaya warna kulit
Eusi Net 0,68 fl. oz (20 mL)
Fungsi Malikkeun tékstur kulit henteu rata, Formula cair sampurna pikeun sadaya jenis kulit
Urang Jangji GRATIS GRATIS, vegan sareng 100% bébas tina Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, sareng Hydroquinone.
Ngeunaan OEM Ngiuhan warna, paket Logo, bahanna tiasa disaluyukeun

 

Yayasan finish tanpa cacat mangrupikeun senjata rahasia anjeun pikeun nempatkeun raray pangsaéna ka payun. Kuburan suci yayasan anu lengkep-lengkep, rumus cair krim ieu ngoléséd dina kulit sapertos impian - netepkeun panggung pikeun naon waé anu diarepkeun ku haté. Pikeun cakupan anu langkung ageung, campur sareng pelembab sadidinten anjeun. Pikeun cahaya anu embun-embun, campur sareng pelembab raray anu hérang. Atur nganggo aplikasi bubuk lampu pikeun pendekatan minimalis, atanapi buka kandel ku biwir Beureum sareng eyeliner hideung pikeun maksimalis lengkep. 

Yayasan urang ngajantenkeun pangageulisan Beauty tiasa diaksés ku unggal rupa. Orisinalitas anjeun teu aya watesna, sareng kami diideuan ku anu ngajantenkeun anjeun unik. Ti mimiti panjelajah ka junkie-glam kaéndahan anu trend-obsessed atanapi nyanghareupan bulistir, minimalis, maksimalis sareng unggal tampilan antawis-urang pikeun unggal panon, biwir, sareng wajah. Reueus janten 100% vegan sareng bébas kakejaman, sadunya.

Pilarian terang kunaon urang resep yayasan ieu:
1. Rumus ringan, full-sinyal, bebas minyak campuran alami kana kulit pikeun finish semi-matte éndah anu salami sadidinten.
2. Formula cair ngabantuan mulihkeun tékstur kulit sareng nada pikeun kulit anu langkung cerah.Nyayogikeun SPF-15 pikeun ngajagaan kulit anjeun tina karusakan matahari.
3. bébas bahan bakar, vegan sareng 100% bébas tina Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, sareng Hydroquinone.

 

Warna Ngiuhan 

Flawless-oil-free matte-Liquid-foundation-Full-coverage-20ml-long-lasting-makeup (3)

Tés panangan

Flawless-oil-free matte-Liquid-foundation-Full-coverage-20ml-long-lasting-makeup (2)

Kumaha Cara Ngagunakeunana

Flawless-oil-free matte-Liquid-foundation-Full-coverage-20ml-long-lasting-makeup (1)


  • Saméméhna:
  • Teras: