Cakupan pinuh hidrat Liquid concealer 6ml kalayan bérés Matte anu nyayogikeun Sadidinten nganggo makeup awét

Pedaran pondok:

Naon Éta?
Pinuh Cakupan Hydrate Concealer J202A Méré kulit anjeun dorongan hidrasi pikeun bérés satin anu henteu dikepak. Sareng Éta jangkauan Luhur, ngagem langkung lami sareng sampurna pikeun nyumputkeun kaayaan bunderan panon-beureum sareng bintik-bintik pesky.


Detil Produk

Barang NO J202A
Merek Jinfuya atanapi Ngadamel Merk sorangan
Tékstur Krim, Lemes, Satin bérés, Liputan pinuh, awét,Waterproof, hydrate, Flawless
Cocog pikeun Langkung ti 20 warna biasana tiasa cocog sareng sadaya warna kulit
Eusi Net 0,203 fl. oz (6mL)
Fungsi Nyumput pori-pori, bunderan poék handapeun panon. Beureum sareng menerkeun nada kulitna henteu rata
Urang Jangji GRATIS GRATIS, vegan sareng 100% bébas tina Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, sareng Hydroquinone.
Ngeunaan OEM Ngiuhan warna, paket Logo, bahanna tiasa disaluyukeun

Naon Éta?

Pinuh Coverage Hidrate ConcealerJ202A Masihan kulit anjeun dorongan hidrasi pikeun satin finish anu henteu dikepak. Sareng Éta jangkauan Luhur, ngagem langkung lami sareng sampurna pikeun nyumputkeun kaayaan bunderan panon-beureum sareng bintik-bintik pesky.

 

concealer make up (2)

 

Nyumputkeun sinyalna pinuh ieunyaéta pakarang rusiah anjeun pikeun nempatkeun rupa anu pangsaéna ka payun. Kuburan suci panyumput tingkat-tingkat kasampurnaan hareup, formula anu beueus-beueus, krim ieu nyampur sapertos kulit anu kadua dina tahapan naon waé anu diarepkeun ku haté anjeun. Atur ku aplikasi bubuk lampu pikeun pendekatan alami, minimalis, atanapi maksimalis pinuh ku lambey beureum kandel sareng eyeliner hideung.

 

 

concealer make up (3)

 

Jantenkeun kontur raray anjeun langkung tilu diménsi. Formulir tahan cai sareng kesang teu nyerep minyak pikeun ngahontal hasil anu awét. Hayu kaéndahan janten sapopoé, sareng ngajarkeun awéwé kumaha carana janten awéwé anu geulis sareng seksi.

1.Bebas kejem, vegan sareng 100% bébas tina Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, sareng Hydroquinone.
2.Méré kulit anjeun dorongan hidrasi pikeun bérés satin anu henteu dikepak.
3.Anggo tongkat pikeun nyisipkeun panyumput di daérah anu dipikahoyong sareng tepuk lembut ku ramo, sikat atanapi bolu.
4.Sayogi dina 23 warna anu béda.
Sinyalna tinggi, ngagem panjang sareng sampurna pikeun nyumputkeun bintik-bintik anu pikasieuneun sareng bunderan handapeun-panon.

 

concealer make up (4)

concealer make up (1)

concealer make up (1)

Kumaha Cara Ngagunakeunana

Full Coverage Hydrate  (1)

 


  • Saméméhna:
  • Teras: