Cakupan pinuh cair panyumput 6ml matte bérés 16 jam tahan lami makeup panyumput sareng kualitas luhur

Pedaran pondok:

Naon Éta?
Liputan pinuh Matte cair panyumput J202 sinyalna pinuh, 16-jam baju nyumput anu nyumput, ngabenerkeun, kontur sareng sorotan pikeun kulit tanpa cacat.


Detil Produk

Barang NO J202
Merek Jinfuya atanapi Ngadamel Merk sorangan
Tékstur Matte finish, sinyalna pinuh, Krim, Lemes, 16 jam pakean,Waterproof, Flawless
Cocog pikeun Langkung ti 20 warna biasana tiasa cocog sareng sadaya warna kulit
Eusi Net 0,203 fl. oz (6mL)
Fungsi Nyumput pori-pori, bunderan poék handapeun panon. Beureum sareng menerkeun nada kulitna henteu rata
Urang Jangji GRATIS GRATIS, vegan sareng 100% bébas tina Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, sareng Hydroquinone.
Ngeunaan OEM Ngiuhan warna, paket Logo, bahanna tiasa disaluyukeun

Liputan pinuh Matte cair panyumput J202 sinyalna pinuh, 16-jam baju nyumput anu nyumput, ngabenerkeun, kontur sareng sorotan pikeun kulit tanpa cacat.

Concealer dina matte finish aya 7 warna nada keren, 10 warna nétral, sareng 10 warna nada haneut.

Sadayana kalebet kisaran warna anu saé tina lampu dugi ka warna jero.

concealer make up (2)

concealer make up (1)

concealer make up (3)

concealer make up (4)

concealer make up (1)

 

 

Ieu gampang janten panyumput anu pangsaéna anjeun tiasa kéngingkeun harga ieu. Éta beunghar pisan sareng krim, sareng nganteurkeun sinyalna tanpa garing kana kekembangan anu jelas. Épéktip nutupan cacad, parut, jarawat, jerawat, pori sareng sajabna sacara épéktip. Alternatipna tiasa dianggo salaku panyumput biwir & panyorot wajah. Éta tiasa dianggo kalayan saé pisan jinis kulit, henteu ngageleger, matte finish anu tiasa nganggo dua kali salami paling panyumput gengsi.

custom concealer

Color Shade (1)

 

 

1. sinyalna pinuh ku finish matte, 16-jam ngagem concealer nu nyumput, ngabenerkeun, kontur sareng sorotan pikeun kulit tanpa cacat.
2. Aplikator ageung pikeun aplikasi anu tepat, ogé.
3. GRATIS-GRATIS, vegan sareng 100% bébas tina Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, sareng Hydroquinone.
4. Rumus ngimbangan minyak seuri tepat, ngantepkeun bérés matte
5. Bahan utama moisturize, bari ngabantosan ngadalikeun caang.

Jantenkeun kontur raray anjeun langkung tilu diménsi. Formulir tahan cai sareng kesang teu nyerep minyak pikeun ngahontal hasil anu awét. Hayu kaéndahan janten sapopoé, sareng ngajarkeun awéwé kumaha carana janten awéwé anu geulis sareng seksi.

 

Kumaha Cara Ngagunakeunana

Full Coverage Hydrate  (1)


  • Saméméhna:
  • Teras: