Makeup Base Primer Sampurna pikeun sadaya jenis kulit Matte Finish Mineral Infused Face Primer kanggo Nyiptakeun Base Lemes

Pedaran pondok:


Detil Produk

mineral (7)

Naon Éta?

Mineral Primer Raraynyaéta pakarang rusiah anjeun pikeun wajah anu sampurna. Nalika dilarapkeun sateuacan makeup anjeun, basa ieu bakal masihan ramo anu sapertos orok, matte alami nalika merangan minyak sareng kagaringan. Éta ngamungkinkeun pondasi anjeun pikeun ngalaksanakeun padamelan na sareng henteu nyangkut dina tempat anu salah bari nyiapkeun palette anjeun (raray) pikeun bubuk lampu atanapi makeup lengkep - anjeun mutuskeun. Jinfuya disebarkeun pikeun ngajantenkeun kaéndahan anu paling saé tiasa diaksés ku unggal panon, lambey, sareng wajah. Orisinalitas anjeun teu aya watesna, sareng kami diideuan ku anu ngajantenkeun anjeun unik. Ti mimiti panjelajah ka junkie kageulisan anu obsessed sareng gaya - glam atanapi nyanghareupan bulistir, minimalis, maksimalis sareng unggal katingali diantawisna-kami pikeun unggal panon, biwir, sareng wajah. Reueus janten 100% vegan sareng bébas kakejaman, sadunya.

 

Pilarian terang naha urang resep Primer ieu

1. Formula sutra anu teu beurat teu hadé pikeun sadaya jinis kulit

2. Cocog pikeun nyiptakeun dasar lemes pikeun pondasi. Ngeusian garis anu hadé sareng nyaringkeun kulit anjeun.

3. bébas kejem, vegan sareng 100% bébas tina Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, sareng Hydroquinone.

Barang NO J0255
Merek Jinfuya atanapi Ngadamel Merk sorangan
Tékstur Lemes, Bérés taya papadana. Ringan, rumus sutra
Cocog pikeun Sadaya Jenis Kulit
Eusi Net 0,47 FL oz. (14 ml)
Fungsi Nyiptakeun Dasar Lemes, Ngeusian Garis Rupa, Nyaringkeun Komplek
Urang Jangji GRATIS GRATIS, vegan sareng 100% bébas tina Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, sareng Hydroquinone.
Ngeunaan OEM Ngiuhan warna, paket Logo, bahanna tiasa disaluyukeun

 003

002

Pananya sareng Jawaban:
1. Naha primér ieu saé pikeun kulit garing?

Primer pisan serbaguna sareng tiasa dianggo kalayan saé sareng jinis kulit anu bénten. Pikeun kulit garing, kami nyarankeun pelembab teras nganggo bahan dasar ieu pikeun hasil anu pangsaéna.

2. Naha produk ieu nyumputkeun beureum?

Éta teras-terasan sutra mantega kawas anjeun tiasa nyumputkeun naon waé anu anjeun hoyong nyumput dugi ka beureuman anu kuring henteu terang sabab kuring henteu ngagaduhan


  • Saméméhna:
  • Teras: