Kumaha milih cairan yayasan anu pangsaéna?

Yayasan cair terlaris urang ayeuna aya dina 40 warna! Formula anu enteng, bebas minyak campuran alami kana kulit pikeun bérés semi-matte éndah anu salami sadidinten. Formula cair ngabantuan mulihkeun tékstur kulit sareng nada pikeun kulit anu langkung cerah. Sampurna pikeun sadaya jenis kulit sareng rumus enteng ieu nyayogikeun pikeun ngabantosan nada kulit sareng ngirangan kabeulit jarawat nalika damel ngabantosan kulit anjeun.

Héi, kageulisan anu berminyak! Hayu urang mimitian ku warta anu saé: Anu gaduh pelumasan tambahan bérés dikurniakeun kulit anu langkung lemes anu kirang rentan sareng sering gaduh panyalindungan panonpoé anu alami. Ditambah — embun-embunan aya! Janten, yeuh! Aya éta.

Tapi, dina sisi sanésna, jalma anu kulitna berminyak terang yén, kecuali upami anjeun milih produk anjeun kalayan bijaksana, The Slide nyata, sareng ngajaga makeup seger sareng bebas lebur mangrupikeun perjuangan. Yayasan khususna rawan kénging tambalan sareng geser dipareuman-sareng lapisan dasar éta tiasa dilarapkeun sacara saksama anu sanés. Hanjelu!

Kusabab kitu éta penting pisan upami anjeun gaduh kulit berminyak pikeun milih produk anu dirancang khusus pikeun jinis kulit anjeun. Upami anjeun parantos merjuangkeun The Shine tapi henteu kantos nyobian produk anu diarahkeun ka dinya, percanten ka kami. Éta panukeur gim total.

Ieu rutin tilu-léngkah urang pikeun nerapkeun dasar makeup dina kulit berminyak:

 

Léngkah # 1: APLIKASI PRIMER Pikeun Kulit BER minyak

Heran, primér yayasan anu mattifying mangrupikeun produk anu saé pikeun kulit berminyak! Éta ngan lapisan kakuatan tambahan pikeun raray anjeun! Dipaké dina yayasan, Orok Kulit Orok non-comedogenik Pore Penghapus sareng Face Studio Master Prime Primer Makeup di Blur + Pore Minimize ngajantenkeun pori-pori henteu katingali, motong caang sareng ngabantosan langkung lami

news (1)

Léngkah # 2: NERAPKEUN FOUNDATION pikeun kulit berminyak

Kami ngarékoméndasikeun yayasan pangsaéna pikeun kulit berminyak, Jinfuya Matte + Pore-kirang Foundation. Yayasan anu nyayogikeun pangajén, sedeng-cakupan ieu ngagaduhan senjata rahasia anu diinfus di jerona — alami nyerep minyak, liat anu ngahias! Éta ogé dibungkus ku super-épék mikro-bubuk anu ngendalikeun sinar sareng ngaburukan tampilan pori-pori tanpa kapur atanapi résidu. Sareng katingalina sapertos kulit — alami pisan sareng geulis.

nes2

Anjeun tiasa ogé nyobaan Jinfuya Shine-Free + Balance Stick Foundation urang. Pondasi iteuk rumit upami anjeun ngagaduhan kulit anu berminyak — formula na, sacara alami, super krim. Tapi yayasan tongkat ringan ieu ngagaduhan inti bubuk anti-caang khusus di jero éta anu langsung ngaleyurkeun kaleuwihan minyak ku unggal gesek!

Milarian tempat teduh anjeun Yayasan Jinfuya nganggo alat Jinfuya Regimen Finder kami.

 

Léngkah # 3: NGALARAPÉNÉN NGATÉTÉTÉNAN BUBUKAN KULIT MINYAK

Upami anjeun ngagaduhan kulit anu berminyak maka sigana anjeun parantos gaduh bubuk dina arsenal kageulisan anjeun — éta mangrupikeun perbaikan langsung instan. Tapi! Henteu sadayana diciptakeun sami.

Bubuk anu diteken — komo sababaraha bubuk leupas — sering dimuat minyak. Sedengkeun aranjeunna tiasa nyayogikeun gancang-gancang pikeun greasiness, aranjeunna tiasa leres-leres nyumbang kana kaelehan makeup anjeun. Pilihan urang? Debu kusabab makeup sareng sadidinten, Shine-Free Oil Control Loose Powder ngajaga kulit seger, bersih, sareng bebas caang salami jam-jam sareng, namina nunjukkeun, 100% minyak gratis.


Pos waktos: Mar-08-2021