Kumaha ngabéréskeun Makeup Progress

Dina hal makeup, acing raray anjeun kedah janten urutan bisnis munggaran sateuacan anjeun ngalih ka makeup lip sareng makeup panon anjeun. Tapi kaayaan tiasa rumit. Naha anjeun leres peryogi Primer? Naha panyumputna sateuacan atanapi saatos yayasan? Kami di dieu pikeun nyandak tebakan tina persamaan sareng pituduh langkah-demi-langkah kami pikeun nerapkeun makeup wajah ti mimiti dugi ka akhir.

LANGKAH 1: PRIMER

Ngagunakeun primér mangrupikeun hal anu paling hadé anu tiasa anjeun laksanakeun nalika nerapkeun makeup. Primer tiasa ngabantosan makeup anjeun nganggo langkung merata sadidinten. Milih buku primér kalayan bérésan bercahaya upami anjeun gaduh kulit garing atanapi bahan dasar kalayan matte finish upami anjeun gaduh kulit berminyak. Henteu paduli anu mana anu anjeun pilih, oléskeun kana saluruh rupa anjeun atanapi ka daérah anu dituju, gumantung kana masalah khusus kulit anjeun.

news (1)

LANGKAH 2: WARNA BENER CONCEALER

Naha bunderan poék handapeun panon atanapi beureum anu rék disumputkeun? Ayeuna waktuna ngagunakeun warna ngabenerkeun panyumput pikeun nutupan ieu. Kantun adun sakedik panyelindungan warna-koréksi kana daérah anu dituju nganggo ramo.

news (3)

LENGKAH 3: DASAR

Raray anjeun moal kumplit tanpa pondasi alit! Aya seueur pisan jinis yayasan anu aya, janten pilih salah sahiji anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Salaku conto, upami anjeun gaduh kulit berminyak, anjeun panginten badé ngémutan nganggo matte (aka non-shiny) finish foundation. Di sisi anu sanésna, upami anjeun gaduh kulit garing, pondasi finish anu manceran, panginten mangrupikeun pilihan anu langkung saé pikeun anjeun. 

news (2)

LENGKAH 4: BRONZER, BLUSH, AND / OR Highlight

Salajengna: Candak cahaya anjeun atanapi palsu nada rosy ku nerapkeun sakedik bronzer, blush sareng highlighter. Sajauh bronzer sareng highlighter angkat, pasang di tempat anu panonpoé sacara alami pencét kana raut anjeun (dahi anjeun, irung, pipi, sareng gado). 

news (4)


Pos waktos: Mar-08-2021