naon kalangkang panon

Kalangkang soca mangrupikeun kosmétik anu dilarapkeun dina kongkolak panon sareng handapeun alis. Hal ieu ilahar dipaké pikeun ngajantenkeun panon anu ngagemna katingali atanapi katingalina langkung pikaresepeun.

nes34

Kalangkang panon nambihan jero sareng diménsi panon, ngalengkepan warna panon, atanapi ngan saukur narik perhatian kana panon. Kalangkang panon aya dina sababaraha warna sareng tékstur anu béda. Biasana didamel tina bubuk sareng mika, tapi ogé tiasa dipendakan dina bentuk cair, pensil, atanapi bentuk mousse. Peradaban di panjuru dunya nganggo kalangkang panon - kalolobaanana awéwé, tapi ogé kadang-kadang pikeun lalaki.

Di masarakat Kulon, éta katempona kosmétik awéwé, bahkan nalika dianggo ku lalaki. Rata-rata jarak antara bulu mata sareng alis dua kali langkung ageung di awéwé tibatan lalaki. Kituna bayangan panon bulak visually ngagedéan daérah ieu sareng pangaruh feminisme. Dina pantun Gothic, kalangkang panon hideung atanapi sami sareng panon hideung sareng jinis makeup panon anu sanés diantara duanana jenis kelamin.

Seueur jalma ngagunakeun kalangkang panon ngan saukur pikeun ningkatkeun pidanganana, tapi ogé biasa digunakeun dina téater sareng lakon sanésna, pikeun nyiptakeun tampilan anu berkesan, kalayan warna anu cerah bahkan lucu.

Gumantung kana nada kulit sareng pangalaman, pangaruh kalangkang panon biasana ngahasilkeun daya tarik sareng perhatian. Kagunaan kalangkang soca nyobian ngayakeun rélikasi kalangkang panon alami anu dipamerkeun ku sababaraha awéwé kusabab pigmén anu kontras alami dina kongkolak panonna. Kalangkang soca alami tiasa dugi dimana waé ti hérang herang dugi ka kongkolak panon, dugi ka warna pinkish, atanapi bahkan tampilan pérak.


Pos waktos: Mar-08-2021