OEM Otomatis Alis Pensil Lemes Mineral Alami Ningali 3 warna Pensil Brow sareng Sikat

Pedaran pondok:


Detil Produk

OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (11)OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (2)

Naha Urang Peryogi pensil alis?

Alis mangrupikeun daérah buuk pondok di luhur soca anu nuturkeun bentuk margin handap tina alis alis tina sababaraha mamalia. Fungsi utami nyaéta nyegah peluh, cai, sareng puing-puing sanésna murag tina stop kontak panon, tapi éta ogé penting pikeun komunikasi manusa sareng éksprési wajah. Biasa pikeun jalma pikeun ngarobih alis ku cara ngaleupaskeun rambut sareng makeup.

Anjeun peryogi patlot upami anjeun hoyong ngajantenkeun alis langkung hérang, eusian sela-sela rambut atanapi lereskeun bentukna. Kalangkang bakal masihan volume kana alis. Tapi pikeun ngalilindeuk buuk bangor, anjeun kedah nganggo gél tambahan. Upami alis sacara alami ngagaduhan bentuk anu sampurna, kantun nganggo pensil atanapi kalangkang panon.

 

Barang NO 4030-1  
Merek Jinfuya atanapi Ngadamel Merk sorangan
Warna  Coklat, Hideung, Coklat sedeng
Cocog pikeun Sadaya jinis kulit, punten pasangkeun warna rambut anjeun pikeun mutuskeun warna pensil alis mana anu anjeun kedah pilih.
Eusi Net 1g
Fungsi Makeup kageulisan alis
Urang Jangji vegan sareng 100% GRATIS-GRATIS gratis
Ngeunaan OEM Ngiuhan warna, paket Logo, bahanna tiasa disaluyukeun

 

Naon Éta?

WATERPROOF - Henteu gampang diudar, tahan cai, tahan peluh, tahan lama pikeun lami.

Gampang dilarapkeun - Kepala opat ujung garpu anu unik, gambar kontur alis sareng teraskeun warna di jero sacara merata sapanjang bentuk alis anjeun ngagambar léngkah pamungkas pikeun nyiptakeun halis anu jelas sareng alami.

SMUDGE-BUKTI - Gampang ngagambar alis lemes sareng beunghar perasaan alis, smudge-proof, tetep alis anjeun katingali bentuk sadidinten. Merenah sareng gancang pikeun mupus makeup.

PENGGUNAAN - Ningkatkeun alis anjeun ku ngeusian lolongkrang pikeun nyiptakeun tampilan alis anu alami sareng dieusi pikeun alis anu ditetepkeun sampurna.

Lila-lami - Formula awét mastikeun yén dandanan anjeun bakal awét sadidinten henteu nganggo smudging atanapi luntur ngaliwatan kesang, hujan, komo olahraga cai.

 

Urang Pensil Alis Otomatis ku sikat dikembangkeun pikeun ngabantosan anjeun ngadamel alis anu sampurna sareng alami.

Desain refill segitiga anu dirancang khusus kami ngabantosan ngagambar garis dina alis anjeun, tékstur na lancar tanpa caking, sacara alami ngahiji ngawangun alis anu saé anu sampurna pigura anjeun pikeun tampilan makeup.

Alis anjeun bakal katingali langkung lengkep, langkung digosok sareng ditetepkeun. 

Gampang pisan dilarapkeun, ngajantenkeun sampurna pikeun pemula sareng ahli anu sami. Pena alis sacara merata ngaluncurkeun nyayogikeun warna anu éndah anu salamina sadidinten.

#No smudging / #No luntur / # Gampang dilarapkeun / # Gampang dicabut

# Waterproof / #Long Lasting / # natural Look

 

Kumaha Cara Nganggo Otomatis Pensil Alis pikeun nyusun bentuk alis anu sampurna?

OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (1)

Pensil Alis kami tahan cai sareng peluh, tapi éta hampang anu anjeun tiasa sacara gampil dipiceun ku bantalan remover makeup atanapi cai remover makeup

OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (12)

OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (8) OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (9) OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (10) OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (13) OEM-Automatic-Eyebrow-Pencil-Smooth-Mineral-Natural-Looking-3-color-Brow-Penci-with-Brush  (14)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan