Grosir Silky Liquid Foundation 8 warna Weightless 30ml kalayan tékstur krim alami sareng Formula Pelembab

Pedaran pondok:

Naon Éta?
Yayasan Silky Liquid ieu mangrupikeun tekstur anu henteu beurat, lemes, dina rumus pelembab, éta tiasa ngabantosan ngadamel makeup yayasan anu krem ​​sareng moal palsu nalika dianggo dina pameunteu.


Detil Produk

Ieu Yayasan Cairan Sutra mangrupikeun tekstur anu teu beurat, mulus, fitur dina formula pelembab, éta tiasa ngabantosan ngadamel makeup yayasan anu krem ​​sareng moal palsu bari dianggo dina pameunteu.

WHOLES~1

Barang NO 19
Merek Jinfuya atanapi Ngadamel Merk sorangan
Tékstur Krim, Lemes, Sutra
Cocog pikeun 8 nuansa sayogi dina stok, warna sanésna tiasa OEM
Eusi Net 1,01 fl. oz (30mL)
Fungsi Sumputkeun pori-pori, Kontrol Minyak, Campuran ogé ku kulit alami, formula pelembab ngabantosan dina raray kalayan lancar.
Urang Jangji GRATIS GRATIS, vegan sareng 100% bébas tina Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, sareng Hydroquinone.
Ngeunaan OEM Ngiuhan warna, paket Logo, bahanna tiasa disaluyukeun

WHOLES~2 WHOLES~3

Yayasan urang sampurna ngagabungkeun konsép perawatan sareng kageulisan dina hiji pangaruh makeup. Éta ngagaduhan tékstur anu hampang, lemes, lemes sareng gampang ditolak, awét sareng caang, ngaluarkeun kulit anu sami caang sadidinten, ngaluarkeun sinar anu alami pisan sareng transparan. Yayasan ieu tiasa ogé liang-liang anu teu katingali, sareng henteu berminyak. Éta lebur kana kulit sacara instan, sareng makeup anu sampurna katingalna dilembab sareng alami sadidinten, ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun judul "raray palsu" sareng janten alami anu saé.
Yayasan Luminous Silk ngempelkeun pigmén purity tinggi sareng bahan-bahan bersih anu minimal, murni anu digiling halus pikeun cairan, tekstur non-masking anu ngungkabkeun cahaya alami kulit.

Pilarian terang kunaon urang resep yayasan ieu:

1. Ringan, nyayogikeun panghalang fisik ngalawan sinar matahari sareng polusi anu tahan sadidinten.

2. finish Satin, langkung bercahaya & séhat pilari.

3.Nyingkabkeun cahaya batin anjeun. Diideuan ku sutra charmeuse, The Kain of Kaisar, yayasan bercahaya ieu luncat tanpa beurat pikeun cahaya anu cahayana tina-jero jero. ningkatkeun tékstur sareng ngaburakeun kahinaan.

 

Warna Ngiuhan 

fg (1)

 

 

Kumaha Cara Ngagunakeunana

fg (2)


  • Saméméhna:
  • Teras: