Logo Kustom Tahan Lama Cairan Glitter Eyeshadow 14 Warna Waterproof Kacepetan Pigmentasi Nyaring Metallic Liquid Eyeshadow

Pedaran pondok:


Detil Produk

1

Naon Éta?

Eyeshadow cair mangrupikeun pangaruh tinggi, bayangan cair hérang tinggi anu masihan anjeun warna kandel super jenuh sareng pangaruh multi-diménsi.

Langkung alami tibatan bubuk kalangkang panon, sacara alami kontak sareng kulit, pangaruh makeup panon anu sampurna. Kéngingkeun tampilan panon anu amped ku lipatan glitter hiji-sapuan kalayan eyeshadow cair buram ieu, diformulasikeun pikeun pakean anu raos, minimal ragrag kaluar sareng dampak tinggi; sareng anggo ramo atanapi sikat eyeshadow anu rata sareng dilarapkeun nyalira pikeun tampilan anu lemes, lemes, atanapi lapisan dina luhur eyeshadow pikeun anu langkung dramatis.

Pikeun ngalarapkeunana, celepkeun aplikator kana tabung teras dab kana tutup. Campur pikeun warna shimmery anu kuat. Éta mangrupikeun rumus anu henteu caket, enteng, sareng raos anu garing anu garing gancang pikeun ngabantosan ngaleutikan.

4

Pilarian terang kunaon urang resep eyeshadow cair ieu:

1. Bayangan panon cair langkung alami tibatan bubuk kalangkang panon, sacara alami kontak sareng kulit, pangaruh makeup panon anu sampurna.
2. Kalangkang panon kalangkang ogé ngagaduhan épék modifikasi anu tangtu. Bayangan soca panon bakal ngajantenkeun pangaruh tina sadaya makeup langkung ningkat.

3. Partikel hideung dina panon ningkatkeun jenuh, ngajantenkeun panon katingali langkung tilu diménsi. Upami dianggo kanggo sonten, éta bakal ngajantenkeun panon langkung cerah dina poék sareng janten fokus glamor.

4. kauntungan: shimmer multi-diménsi, warna kandel Super-jenuh, Sadia dina 6shades, Lemes Glide, tekstur Non-caket, Ringan sareng raoseun raoseun, Gancang garing turun pikeun ngirangan ragrag.

 

 

Barang NO J203
Merek Jinfuya atanapi Ngadamel Merk sorangan
Tékstur alami kontak sareng kulit, pangaruh makeup panon anu sampurna,Cairan Caang Eyeshadow, Awet Lila, Shimmer Sareng Bayangan Kalangkang, Sparkling Garing-Garing, Highlighter Makeup for Eyes Glitter Makeup
Cocog pikeun langkung alami tibatan bubuk panon kalangkang
Eusi Net 0,10 fl. oz (6 ml)
Fungsi Formula cair sampurna pikeun sadaya jenis kulit
Urang Jangji Bebas kejem, vegan sareng 100% bébas tina Phthalates, Parabens, Nonylphenol, Ethoxylates, Triclosan, Triclocarban, sareng Hydroquinone.
Ngeunaan OEM Ngiuhan warna, paket Logo, bahanna tiasa disaluyukeun

Warna Ngiuhan 

A5


  • Saméméhna:
  • Teras: