Custom Logo Matte lipgloss Lami-lami 40 warna Lip Tint Pigment Tinggi Waterproof Matte Liquid Lipstick

Pedaran pondok:


Detil Produk

Custom-Logo (4)

Naon Éta?

Lipgloss ieu masihan biwir anjeun pinuh, raos pinuh ku godaan. dirumuskeun ku méwah, matte leres, lemes sapertos sutra. Kualitas luhur, Ukuran portabel, gampang dibawa. Cocog pikeun panggunaan propésional atanapi dianggo di bumi. Henteu janten masalah naon anu dipikahoyong ku haté anjeun bakal katingali hébat sareng bérés matte. Téktur na hipu sareng lemes, sareng tékstur matte gampang didamel makeup bibir anu éndah. Warna lengkep, warna anu euyeub, rendering warna luhur. Éta ngagaduhan pangaruh tahan cai sareng kesang anu hadé, henteu nempel kana cangkir, sareng henteu gampang kaleungitan makeup.

Téktur matte énggal, awét tapi henteu ketang

1. Tekstur sutra. Sutra, mulus sareng non-iteuk cangkir, henteu diudar

2. Pangaruh ngawarnaan matte luar biasa. Garis lambey lempeng, beunghar warnana

3. sirah sikat silikon. Gampang diwarnaan, hampang sareng henteu ketang.

4. Leutik sareng hampang, gampang dibawa.

Custom-Logo (1)

Barang NO J0244
Merek Jinfuya atanapi Ngadamel Merk sorangan
Tékstur Matte, Waterproof sareng Lip Gloss Abadi
Cocog pikeun Langkung ti 40 warna biasana tiasa cocog sareng sadaya warna kulit
Eusi Net 8mL
Fungsi Berkepanjangan lip gloss tahan cai ngajantenkeun anjeun ngagaduhan biwir seksi sareng sumanget sumanget. Sababaraha warna nyumponan kabutuhan panggunaan sadidinten anjeun sareng cocog pikeun sababaraha kasempetan.
Urang Jangji Vegan sareng 100% bébas Kekejaman
Ngeunaan OEM Ngiuhan warna, paket Logo, bahanna tiasa disaluyukeun

Kumaha Cara Ngagunakeunana
1. Gambaran kontur lambé ku patlot lambé, teras dicét nganggo lipstik, teras dicét cekap lip hérang dina tengah biwir.

2. Entong hilap ngagambar lambeyna tina tengah biwir sumebar ka luar, ujung biwirna kedah dicét ipis.

3. Upami langsung nerapkeun lip gloss dina biwir, langkung saé ulah aya garis lip lip overflow.


  • Saméméhna:
  • Teras: