Warta

  • Welcome to Jinfuya cosmetics Beauty made for you

    Wilujeng sumping di Jinfuya kosmétik Kecantikan didamel pikeun anjeun

    Jinfuya Kosmétik bangga didirikeun sareng dipelak di Kota Malaikat. Mangrupikeun mérek kageulisan anu inovatif sareng mekar anu tiasa nyayogikeun anjeun nganggo kosmétik bébas sato anu pangsaéna. Kami paduli ngeunaan kabisa sareng inklusifitas, sareng ngadorong komunitas pencinta kageulisan urang pikeun nganut sareng nyobian makeup. Kami ...
    Maca deui
  • what is the eye shadow

    naon kalangkang panon

    Kalangkang soca mangrupikeun kosmétik anu dilarapkeun dina kongkolak panon sareng handapeun alis. Hal ieu ilahar dipaké pikeun ngajantenkeun panon anu ngagemna katingali atanapi katingalina langkung pikaresepeun. Kalangkang panon nambihan jero sareng diménsi panon, ngalengkepan warna panon, atanapi ngan saukur narik perhatian kana panon. Panon sh ...
    Maca deui
  • How to choose the best foundation fluid?

    Kumaha milih cairan yayasan anu pangsaéna?

    Yayasan cair terlaris urang ayeuna aya dina 40 warna! Formula anu enteng, bebas minyak campuran alami kana kulit pikeun bérés semi-matte éndah anu salami sadidinten. Formula cair ngabantuan mulihkeun tékstur kulit sareng nada pikeun kulit anu langkung cerah. Sampurna pikeun sadaya jenis kulit sareng ...
    Maca deui
  • How to finish a Makeup Progress

    Kumaha ngabéréskeun Makeup Progress

    Dina hal makeup, acing raray anjeun kedah janten urutan bisnis munggaran sateuacan anjeun ngalih ka makeup lip sareng makeup panon anjeun. Tapi kaayaan tiasa rumit. Naha anjeun leres peryogi Primer? Naha panyumputna sateuacan atanapi saatos yayasan? Kami di dieu pikeun nyandak tebakan tina persamaan sareng s ...
    Maca deui